Baristas are family

En familie helpt elkaar, dat geldt ook voor ons!

#Horecacomeback

#Horecacomeback

Bij Alpro zetten we met veel plezier onze schouders onder het initiatief #Horecacomeback. Dit is een online platform dat gelanceerd werd om horecazaken te steunen in deze bizarre tijden. Consumenten kunnen er waardebonnen kopen (vanaf 10 euro) van hun favoriete horecazaak. Het enige wat je als zaak hoeft te doen, is je (volledig gratis!) registreren op horecacomeback.be zodanig dat iedereen die jullie mist, een waardebon kan kopen voor later. Wat denk je?

We horen graag van jullie!

We horen graag van jullie!

Twijfel niet om ons te contacteren als jullie een vraag hebben voor ons. We zijn er om jullie te helpen!

Ontmoet onze nieuwste ster!

Ontmoet onze nieuwste ster!

Alpro Barista Haver Glutenvrij

We ontwikkelden een nieuw (haverrukkelijk!) recept voor onze Alpro Barista Haver en staken deze in een ander jasje. Het gevolg? Onweerstaanbaar vanbinnen én vanbuiten.

De plantaardige revolutie

De plantaardige revolutie

Onze aardbol is een fantastische plek om op te leven en dat willen we bij Alpro graag zo houden. Daarom zijn we bij Alpro op een plantaardige missie. Een missie die we leiden via het ‘One Planet Action’-programma. Aan de hand van enkele ambitieuze doelen op vlak van waterverbruik, CO2-emissies en biodiversiteit proberen we zo op een zinvolle manier onze voetafdruk te verkleinen.

Keep the creative juices flowing!