Vragen? Vind hier de antwoorden!

Bevatten Alpro producten antioxidanten en wat is hun functie?

Antioxidanten zijn elementen die van nature voorkomen in veel fruit- en nootsoorten (bijvoorbeeld amandelen en hazelnoten). Antioxidanten beschermen je lichaam tegen de overmatige productie van bepaalde moleculen tijdens oxidatieprocessen. Een overproductie van deze moleculen kan oxidatieschade veroorzaken, wat – op zijn beurt – tot chronische gezondheidsproblemen kan leiden.

Vitamine E is een antioxidant die cellen tegen oxidatieve stress helpt te beschermen. Vitamine E is aanwezig in onze amandeldrink en hazelnootdrink en daarom kunnen deze drinks een goede bron van vitamine E zijn. Zo is een glas Alpro amandeldrink (200 ml) goed voor 30 % van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van deze voedingsstof. Voor een goede gezondheid worden een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl aangeraden.

Niet gevonden wat u zocht?

Bel ons of stuur een bericht

Doorzoek alle onderwerpen

We horen graag uw mening …

Vul in dit formulier uw opmerkingen, goed of slecht, uw ideeën, vragen of verzoeken in verband met Alpro en Plant power in

We verwerken je persoonlijke gegevens volledig in lijn met de EU-wetgeving 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie op 27 april 2016 (GDPR). Heb je vragen? Raadpleeg dan onze Privacy-verklaring op www.alpro.com/benl/privacy.

Bel op het gratis nummer

0800-94085(België) of

8002-2155 (Luxemburg)

Hoe solliciteren?

Klik hier