Vragen? Vind hier de antwoorden!

Bevatten Alpro producten calcium en kan ik de dagelijks aanbevolen hoeveelheid bereiken?

Ja, onze sojaproducten zijn, net als zuivel, een bron van calcium. Calcium draagt bij tot de normale werking van de spieren en het instandhouden van normale botten en tanden. Voor een goede gezondheid worden een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl aangeraden.

Ook de meeste van onze niet-sojaproducten zijn een bron van calcium. Hierdoor beschikken we over een uitgebreider aanbod producten die geschikt zijn om je dagelijks aanbevolen hoeveelheid calcium te bereiken. De meeste Alpro producten bevatten 120 mg calcium per 100 ml, goed voor 15 % van de referentievoedingswaarden. Controleer altijd de voedingswaarden op de verpakking voor de meest recente en gedetailleerde informatie.

Niet gevonden wat u zocht?

Bel ons of stuur een bericht

Doorzoek alle onderwerpen

We horen graag uw mening …

Vul in dit formulier uw opmerkingen, goed of slecht, uw ideeën, vragen of verzoeken in verband met Alpro en Plant power in

We verwerken je persoonlijke gegevens volledig in lijn met de EU-wetgeving 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie op 27 april 2016 (GDPR). Heb je vragen? Raadpleeg dan onze Privacy-verklaring op www.alpro.com/benl/privacy.

Bel op het gratis nummer

0800-94085(België) of

8002-2155 (Luxemburg)

Hoe solliciteren?

Klik hier