Vragen? Vind hier de antwoorden!

Bevatten Alpro producten genetisch gemanipuleerde ingrediënten?

Neen. De plantaardige voedingsproducten van Alpro bevatten geen ggo. Ze worden gemaakt van sojabonen zonder ggo. Om op elk moment te garanderen dat de sojabonen vrij zijn van genetische manipulatie, heeft Alpro een specifiek controlesysteem ontwikkeld met Cert-ID, een organisatie die wereldwijd gespecialiseerd is in controle van genetisch gemanipuleerde gewassen en ook certificaten aflevert. Ons controlesysteem is gebaseerd op een lange samenwerking met leveranciers die we door en door kennen. Iedere schakel in de productielijn en elke individuele lading sojabonen is traceerbaar en identificeerbaar van bij de boer tot in de winkel. Bovendien betalen we een extra premie voor de aankoop van sojabonen die vrij zijn van genetische manipulatie. Hiermee wil Alpro zijn rol waarmaken als pionier op vlak van natuurlijke, plantaardige voeding die duurzaam is voor mens en planeet.      

Niet gevonden wat u zocht?

Bel ons of stuur een bericht

Doorzoek alle onderwerpen

We horen graag uw mening …

Vul in dit formulier uw opmerkingen, goed of slecht, uw ideeën, vragen of verzoeken in verband met Alpro en Plant power in

We verwerken je persoonlijke gegevens volledig in lijn met de EU-wetgeving 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie op 27 april 2016 (GDPR). Heb je vragen? Raadpleeg dan onze Privacy-verklaring op www.alpro.com/benl/privacy.

Bel op het gratis nummer

0800-94085(België) of

8002-2155 (Luxemburg)

Hoe solliciteren?

Klik hier