Vragen? Vind hier de antwoorden!

Gaat Alpro verdwijnen? Wat gebeurt er met Alpro als merk?

Danone heeft ons moederbedrijf WhiteWave Foods juist gekocht omdat het diens goed presterende Europese merken (Alpro, Provamel en Vega*) waardevol vindt, precies zoals ze zijn. Je gaat ons dus niet minder zien, maar juist meer.

Danone respecteert onze geschiedenis en weet dat we alleen aan het volgende hoofdstuk kunnen werken als we blijven doen waar we goed in zijn: lekkere plantaardige producten maken voor de steeds sneller groeiende groep mensen die meer en vaker plantaardig willen eten en drinken.

*Vega hoeft alleen genoemd te worden als een klant daar specifiek om vraagt

Op jullie website staat dat jullie producten maar de helft van de hoeveelheid suiker bevatten als die van de zuiveltegenhangers. Daarnaast zeggen jullie dat er in vergelijking met zuivel voor de productie van sojadranken minder water en grond nodig is en dat er daarbij minder CO2 wordt uitgestoten.

Niet gevonden wat u zocht?

Bel ons of stuur een bericht

Doorzoek alle onderwerpen

We horen graag uw mening …

Vul in dit formulier uw opmerkingen, goed of slecht, uw ideeën, vragen of verzoeken in verband met Alpro en Plant power in

We verwerken je persoonlijke gegevens volledig in lijn met de EU-wetgeving 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie op 27 april 2016 (GDPR). Heb je vragen? Raadpleeg dan onze Privacy-verklaring op www.alpro.com/benl/privacy.

Bel op het gratis nummer

0800-94085(België) of

8002-2155 (Luxemburg)

Hoe solliciteren?

Klik hier