Vragen? Vind hier de antwoorden!

Gebruikt Alpro antioxidanten? En zo ja, welke en waarom?

Antioxidanten zijn best schitterend: ze beschermen cellen tegen oxidatie en voorkomen oxidatie in voeding. Wist je dat een paar druppels limoensap toevoegen aan je fruitsla niet alleen zorgt voor een lekkere boost in smaak, maar ook dat je stukjes appel en banaan niet bruin worden? Wel, dat is precies wat antioxidanten doen: ze helpen ervoor zorgen dat onze plantaardige alternatieven voor yoghurt er lekker blijven uitzien en héérlijk smaken. We gebruiken twee types: de eerste zijn vetzuuresters van ascorbinezuur, gemaakt door de combinatie van vitamine C, een natuurlijk zuur dat voorkomt in de meeste fruit- en groentensoorten, en vetzuren. De tweede zijn gefilterde en gezuiverde tocoferol-rijke extracten van sojaolie. 

Niet gevonden wat u zocht?

Bel ons of stuur een bericht

Doorzoek alle onderwerpen

We horen graag uw mening …

Vul in dit formulier uw opmerkingen, goed of slecht, uw ideeën, vragen of verzoeken in verband met Alpro en Plant power in

We verwerken je persoonlijke gegevens volledig in lijn met de EU-wetgeving 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie op 27 april 2016 (GDPR). Heb je vragen? Raadpleeg dan onze Privacy-verklaring op www.alpro.com/benl/privacy.

Bel op het gratis nummer

0800-94085(België) of

8002-2155 (Luxemburg)

Hoe solliciteren?

Klik hier