Vragen? Vind hier de antwoorden!

Gebruikt Alpro genetisch gemodificeerde ingrediënten?

Nee, we gebruiken geen genetisch gemodificeerde ingrediënten in onze producten. We kunnen 100 % garanderen dat onze sojabonen niet genetisch zijn gemanipuleerd. Dit zou indruisen tegen de kernwaarden die Alpro naleeft. Alpro ontwikkelde een specifiek controlesysteem met het gespecialiseerde Cert-ID Company. Dit is een wereldwijd bekend bedrijf dat gespecialiseerd is in de controle van een mogelijke genetische modificatie van gewassen en dat GMO-vrije certificaten toekent. Hierdoor zijn we in staat om elke sojaboon te volgen, van de boerderij via het productieproces tot in de winkel. Bovendien hebben we een nauwe band met onze leveranciers en betalen we een goede prijs voor sojabonen die niet genetisch gemanipuleerd zijn. Lees hier meer over onze initiatieven voor duurzaamheid.

Niet gevonden wat u zocht?

Bel ons of stuur een bericht

Doorzoek alle onderwerpen

We horen graag uw mening …

Vul in dit formulier uw opmerkingen, goed of slecht, uw ideeën, vragen of verzoeken in verband met Alpro en Plant power in

We verwerken je persoonlijke gegevens volledig in lijn met de EU-wetgeving 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie op 27 april 2016 (GDPR). Heb je vragen? Raadpleeg dan onze Privacy-verklaring op www.alpro.com/benl/privacy.

Bel op het gratis nummer

0800-94085(België) of

8002-2155 (Luxemburg)

Hoe solliciteren?

Klik hier