Vragen? Vind hier de antwoorden!

Gebruikt Alpro recycleerbare of herbruikbare materialen?

Tetra Pak® Van alle stevige drankverpakkingen zorgt Tetra Pak® voor de laagste milieu-impact. Tetra Pak® wordt gemaakt van milieuvriendelijke materialen en tijdens het productieproces worden geen schadelijke stoffen gebruikt. Als jij je Alpro drankje op hebt, kan het Tetra Pak® dus volledig worden gerecycleerd. Ontdek meer op www.tetrapak.com Andere verpakkingsvormen Onze 500 g Alpro plantaardig alternatief voor yoghurt-pot heeft een recycleerbare wikkel die – dankzij een eenvoudig afscheurlijntje – makkelijk van de pot kan gehaald worden. Zo hebben we voor de productie van de pot 20% minder plastic nodig. Onze 4 x 125 g Alpro plantaardige alternieven voor yoghurt en Desserts hebben 100% gerecycleerde wikkels. Dit betekent dat we veel minder plastic gebruiken en meer gerecycleerd kan worden. Hier stopt het voor ons niet. Er zijn immers nog verschillende milieuvriendelijke initiatieven mogelijk. Als ook jij helpt recycleren, werken we samen aan een wereld waar het goed is om te leven.

Niet gevonden wat u zocht?

Bel ons of stuur een bericht

Doorzoek alle onderwerpen

We horen graag uw mening …

Vul in dit formulier uw opmerkingen, goed of slecht, uw ideeën, vragen of verzoeken in verband met Alpro en Plant power in

We verwerken je persoonlijke gegevens volledig in lijn met de EU-wetgeving 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie op 27 april 2016 (GDPR). Heb je vragen? Raadpleeg dan onze Privacy-verklaring op www.alpro.com/benl/privacy.

Bel op het gratis nummer

0800-94085(België) of

8002-2155 (Luxemburg)

Hoe solliciteren?

Klik hier