Vragen? Vind hier de antwoorden!

Gebruikt Alpro suikers? En zo ja, waarom?

Alpro’s missie is om zo weinig mogelijk suiker in producten te verwerken. Wij geloven in heerlijke voeding en drank op basis van plantaardige ingrediënten zoals fruit, noten en kokosnoot die vaak al zoet genoeg zijn. We bieden dan ook een breed aanbod van producten met variërende hoeveelheden suikers. Zo is er is altijd iets voor iedereen. Van ongezoet en laag in suikers tot licht gesuikerde producten. Wat ongezoet betekent voor Alpro? Geen suikers en geen zoetstoffen. Als een product vraagt om wat extra zoetheid omdat het basisingrediënt weinig tot geen suikers bevat, wordt het suikersgehalte zo laag mogelijk gehouden. En dit zonder in te boeten aan de lekkere smaak. We gaan dus elke keer voor significant minder suikers dan vergelijkbare producten op de markt. 

Ontdek onze zoetstoffen:

• Bietsuiker – geteeld in Europa om voedselkilometers laag te houden.

• Rietsuiker – van de Caraïben.

• Glucose-fructose siroop – afkomstig van bietsuiker of maïs.   

• Zoetstof – uitsluitend afkomstig van de Stevia-plant. We zullen nooit artificiële zoetstoffen gebruiken. 

Niet gevonden wat u zocht?

Bel ons of stuur een bericht

Doorzoek alle onderwerpen

We horen graag uw mening …

Vul in dit formulier uw opmerkingen, goed of slecht, uw ideeën, vragen of verzoeken in verband met Alpro en Plant power in

We verwerken je persoonlijke gegevens volledig in lijn met de EU-wetgeving 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie op 27 april 2016 (GDPR). Heb je vragen? Raadpleeg dan onze Privacy-verklaring op www.alpro.com/benl/privacy.

Bel op het gratis nummer

0800-94085(België) of

8002-2155 (Luxemburg)

Hoe solliciteren?

Klik hier