Vragen? Vind hier de antwoorden!

Hebben Alpro sojaproducten dezelfde voedingswaarden als zuivelproducten?

Alpro sojaproducten die met calcium en vitaminen zijn verrijkt, hebben dezelfde voedingswaarden als zuivelproducten en kunnen als een volwaardig alternatief in een zuivelvrij dieet dienen. Bovendien zijn onze producten goed voor je welzijn én voor onze planeet. Onze sojaproducten zijn 100 % plantaardig en daarom ook rijk aan hoogwaardige plantaardige eiwitten. Ze bevatten weinig verzadigde vetten met een uitstekende verhouding natuurlijke vetzuren, licht verteerbaar want van nature lactosevrij en een bron van vitaminen en mineralen (bijvoorbeeld B2, B12, D en calcium).

Voor een goede gezondheid worden een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl aangeraden. In vergelijking met zuivelproducten is de productie van plantaardige producten beter voor het behoud van onze planeet. Voor de productie van plantaardige voeding is immers aanzienlijk minder grond, water en energie nodig.

Niet gevonden wat u zocht?

Bel ons of stuur een bericht

Doorzoek alle onderwerpen

We horen graag uw mening …

Vul in dit formulier uw opmerkingen, goed of slecht, uw ideeën, vragen of verzoeken in verband met Alpro en Plant power in

We verwerken je persoonlijke gegevens volledig in lijn met de EU-wetgeving 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie op 27 april 2016 (GDPR). Heb je vragen? Raadpleeg dan onze Privacy-verklaring op www.alpro.com/benl/privacy.

Bel op het gratis nummer

0800-94085(België) of

8002-2155 (Luxemburg)

Hoe solliciteren?

Klik hier