Vragen? Vind hier de antwoorden!

Hoe kan ik de plantaardige alternatieven voor plattekaas van Alpro gebruiken?

Alpro Go On Natuur boordevol soja-proteïnen. Perfect om bij het ontbijt samen van te smullen. Je kunt er zo van genieten of er noten, zaden, granola of vers fruit aan toevoegen. Ook tijdens het koken of bakken komt dit product van pas. Laat je inspireren door onze recepten en ontdek hoe we onze plantaardige alternatieven voor plattekaas in de keuken gebruiken. Wanneer je nood hebt aan een klein opkikkertje biedt Alpro Go On met fruit je een heerlijk gezonde snack.

 

Voedzaam en rijk aan hoogwaardige soja-proteïnen die bijdragen tot spierbehoud.  Een gevarieerd, evenwichtig voedingspatroon en een gezonde levensstijl liggen aan de basis van een goede gezondheid.

Niet gevonden wat u zocht?

Bel ons of stuur een bericht

Doorzoek alle onderwerpen

We horen graag uw mening …

Vul in dit formulier uw opmerkingen, goed of slecht, uw ideeën, vragen of verzoeken in verband met Alpro en Plant power in

We verwerken je persoonlijke gegevens volledig in lijn met de EU-wetgeving 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie op 27 april 2016 (GDPR). Heb je vragen? Raadpleeg dan onze Privacy-verklaring op www.alpro.com/benl/privacy.

Bel op het gratis nummer

0800-94085 (België) of 8002-2155 (Luxemburg)

Hoe solliciteren?

Klik hier