Vragen? Vind hier de antwoorden!

Ik ben een voedingsdeskundige. Waar kan ik terecht voor voedingsinformatie over Alpro producten?

Je kunt voedingsinformatie over Alpro producten terugvinden op de verpakking in de winkel alsook op de online-overzichtspagina's van onze producten. Wil je graag gedetailleerdere informatie als professional? Raadpleeg dan onze speciale website voor professionals in de gezondheidszorg en schrijf je in. Alpro streeft ernaar een waardevol en voortdurend partnerschap te onderhouden met tal van professionals in de gezondheidszorg. Daarom ontwikkelden we een speciale website voor voedingsdeskundigen en professionals in de gezondheidszorg. Wij delen gedetailleerde voedingsinformatie over onze producten, wetenschappelijke rapporten, recepten en andere interessante informatie met onze community van professionals in de gezondheidszorg. Schrijf je hier in en maak deel uit van onze community! Nog vragen? Vul dan hieronder ons contactformulier in of bel ons op het nummer (0800-94085). We geven met veel plezier antwoord op al je vragen.

Niet gevonden wat u zocht?

Bel ons of stuur een bericht

Doorzoek alle onderwerpen

We horen graag uw mening …

Vul in dit formulier uw opmerkingen, goed of slecht, uw ideeën, vragen of verzoeken in verband met Alpro en Plant power in

We verwerken je persoonlijke gegevens volledig in lijn met de EU-wetgeving 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie op 27 april 2016 (GDPR). Heb je vragen? Raadpleeg dan onze Privacy-verklaring op www.alpro.com/benl/privacy.

Bel op het gratis nummer

0800-94085(België) of

8002-2155 (Luxemburg)

Hoe solliciteren?

Klik hier