Vragen? Vind hier de antwoorden!

Is Alpro geschikt voor diabetici?

Alpro steunt het standpunt van de Vlaamse en Waalse diabetesverenigingen dat mensen met diabetes dezelfde gezonde eetrichtlijnen zouden moeten volgen als die aanbevolen worden voor de algemene bevolking. Dat betekent dat ze een dieet moeten volgen dat weinig vetten (vooral verzadigde vetten) bevat, met weinig suiker en zout, met maaltijden gebaseerd op zetmeelrijke koolhydraten en veel fruit en groenten. De producten van Alpro kunnen deel uitmaken van een gezonde en evenwichtige voeding. Het is aan te raden om een arts of diëtist(e) te raadplegen om het koolhydratengehalte van de producten in te rekenen in uw dagelijks voedingsschema. Als u meer gedetailleerde informatie wenst over de aangepaste voeding voor diabetici, kunt u voor advies contact opnemen met uw arts of voedingsspecialist. U kunt ook eens surfen naar de website van de Vlaamse Diabetesvereniging (http://www.diabetes-vdv.be/).

Niet gevonden wat u zocht?

Bel ons of stuur een bericht

Doorzoek alle onderwerpen

We horen graag uw mening …

Vul in dit formulier uw opmerkingen, goed of slecht, uw ideeën, vragen of verzoeken in verband met Alpro en Plant power in

We verwerken je persoonlijke gegevens volledig in lijn met de EU-wetgeving 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie op 27 april 2016 (GDPR). Heb je vragen? Raadpleeg dan onze Privacy-verklaring op www.alpro.com/benl/privacy.

Bel op het gratis nummer

0800-94085(België) of

8002-2155 (Luxemburg)

Hoe solliciteren?

Klik hier