Vragen? Vind hier de antwoorden!

Is Alpro geschikt voor zuigelingen en kinderen?

Vraag altijd eerst je kinderarts naar de beste voeding voor je kind. Borstvoeding is de meest geschikte voeding voor baby's. Een mogelijk alternatief is flesvoeding aangepast voor baby's. Zuigelingen jonger dan 1 jaar moeten aangepaste zuigelingenvoeding krijgen.

De Alpro soya Desserts en plantaardige alternatieven voor yoghurt op basis van soja zijn geschikt vanaf 1 jaar als onderdeel van een gevarieerde en evenwichtige voeding en maken ook onderdeel uit van de actieve voedingsdriehoek. Alpro Amandel Drink, Hazelnoot Drink, Kokosnoot Drink, haver Drink en Cashew Drink kunnen als tussendoortje gegeven worden vanaf de leeftijd van 1 jaar, maar zijn niet geschikt als volwaardige melkbron.  Alpro Rijst (Light) Drink kan je pas vanaf 5 jaar geven.

Alpro ontwikkelde voor kinderen tussen 1 en 3 jaar, de soya groeidrink 1-3+ met voedingsstoffen die peuters nodig hebben*.


*Bevat: calcium, vitamine D en eiwitten die nodig zijn voor een normale groei en ontwikkeling van botten bij kinderen. Jodium die bijdraagt tot de normale groei van kinderen. Ijzer die bijdraagt tot de normale cognitieve ontwikkeling van kinderen. 

Een gevarieerd, evenwichtig voedingspatroon en een gezonde levensstijl zijn belangrijk voor een goede gezondheid.

Niet gevonden wat u zocht?

Bel ons of stuur een bericht

Doorzoek alle onderwerpen

We horen graag uw mening …

Vul in dit formulier uw opmerkingen, goed of slecht, uw ideeën, vragen of verzoeken in verband met Alpro en Plant power in

We verwerken je persoonlijke gegevens volledig in lijn met de EU-wetgeving 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie op 27 april 2016 (GDPR). Heb je vragen? Raadpleeg dan onze Privacy-verklaring op www.alpro.com/benl/privacy.

Bel op het gratis nummer

0800-94085(België) of

8002-2155 (Luxemburg)

Hoe solliciteren?

Klik hier