Vragen? Vind hier de antwoorden!

Is Alpro soya Groeidrink 1-3+ geschikt voor kleine kinderen?

Alpro soya Groeidrink 1-3+ is bedoeld als een voedzame drink voor peuters vanaf 1 jaar. Kinderen krijgen zo voedingsstoffen binnen die belangrijk zijn voor een normale groei en ontwikkeling*: calcium, vitamine D, eiwitten en jodium voor een normale groei en ijzer voor de hersenen.** Tot de leeftijd van 1 jaar wordt aanbevolen om borstvoeding, specifieke flesvoeding of opvolgmelk te geven in combinatie met een gevarieerde voeding, afhankelijk van de leeftijd. Een gevarieerd, evenwichtig voedingspatroon en een gezonde levensstijl zijn belangrijk voor een goede gezondheid.

*Calcium, vitamine D en eiwitten zijn vereist voor een normale groei en ontwikkeling van botten bij kinderen. Jodium draagt bij tot de normale groei van kinderen.

**Ijzer draagt bij tot de normale cognitieve ontwikkeling van kinderen.

Niet gevonden wat u zocht?

Bel ons of stuur een bericht

Doorzoek alle onderwerpen

We horen graag uw mening …

Vul in dit formulier uw opmerkingen, goed of slecht, uw ideeën, vragen of verzoeken in verband met Alpro en Plant power in

We verwerken je persoonlijke gegevens volledig in lijn met de EU-wetgeving 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie op 27 april 2016 (GDPR). Heb je vragen? Raadpleeg dan onze Privacy-verklaring op www.alpro.com/benl/privacy.

Bel op het gratis nummer

0800-94085(België) of

8002-2155 (Luxemburg)

Hoe solliciteren?

Klik hier