Vragen? Vind hier de antwoorden!

Kan Alpro mij helpen kilo's te verliezen?

Je lichaam heeft een gezonde en evenwichtige voeding nodig: voor een goede gezondheid worden een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl aangeraden. Wil je kilo's verliezen, dan is de algemene regel: minder calorieën, juiste keuze van voedingsmiddelen en meer beweging. Let erop dat je geen essentiële voedingsstoffen uitsluit en dat je voldoende gevarieerd eet. Raadpleeg echter altijd een arts voordat je veranderingen wil aanbrengen op het vlak van voeding of lichamelijke inspanningen. 

De plantaardige producten van Alpro passen perfect in een gezonde, evenwichtige voeding. Zo hebben onze sojaproducten bijvoorbeeld een laag gehalte verzadigde vetten en zijn ze een bron van plantaardige eiwitten en calcium. Eiwitten dragen bij tot het behoud van een sterk beendergestel en sterke spiermassa. Calcium draagt bij tot een normale werking van de spieren en is nodig voor de instandhouding van normale botten en tanden. Beide zijn bij een actieve levensstijl uiterst belangrijk voor het lichaam. Al onze producten zijn bovendien van nature lactosevrij en bijzonder rijk aan vitaminen en mineralen. Alle informatie over de voedingsstoffen waaronder calorieën, vetten, vitaminen en calcium wordt op de verpakking vermeld.

Niet gevonden wat u zocht?

Bel ons of stuur een bericht

Doorzoek alle onderwerpen

We horen graag uw mening …

Vul in dit formulier uw opmerkingen, goed of slecht, uw ideeën, vragen of verzoeken in verband met Alpro en Plant power in

We verwerken je persoonlijke gegevens volledig in lijn met de EU-wetgeving 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie op 27 april 2016 (GDPR). Heb je vragen? Raadpleeg dan onze Privacy-verklaring op www.alpro.com/benl/privacy.

Bel op het gratis nummer

0800-94085(België) of

8002-2155 (Luxemburg)

Hoe solliciteren?

Klik hier