Vragen? Vind hier de antwoorden!

Koopt Alpro bonen uit het Amazonewoud?

Alpro koopt geen sojabonen van Brazilië. Een groot deel van Alpro’s GGO-vrije sojabonen komt van Europa, vnl Frankrijk. Het andere deel van de sojabonen komt van buiten Europa - onder meer Canada. In het verleden, toen Alpro nog sojabonen uit Brazilië gebruikte, waren deze niet afkomstig uit het regenwoud of ontboste gebieden en waren ze in lijn met de Code of Conduct en conform met de Basel criteria*. *Deze criteria schrijven voor hoe soja geteeld moet worden: met respect voor het milieu, met respect voor de mens, met een duurzaam gebruik van grondstoffen en landbouwproducten. Bovendien is het absoluut verboden om soja te gebruiken met GGO’s of uit ontboste gebieden.

Niet gevonden wat u zocht?

Bel ons of stuur een bericht

Doorzoek alle onderwerpen

We horen graag uw mening …

Vul in dit formulier uw opmerkingen, goed of slecht, uw ideeën, vragen of verzoeken in verband met Alpro en Plant power in

We verwerken je persoonlijke gegevens volledig in lijn met de EU-wetgeving 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie op 27 april 2016 (GDPR). Heb je vragen? Raadpleeg dan onze Privacy-verklaring op www.alpro.com/benl/privacy.

Bel op het gratis nummer

0800-94085(België) of

8002-2155 (Luxemburg)

Hoe solliciteren?

Klik hier