Vragen? Vind hier de antwoorden!

Krijgt je kind voldoende calorieën en voedingsstoffen als het elke dag Alpro soya Groeidrink 1-3+ drinkt?

Alpro soya Groeidrink 1-3+ kan gebruikt worden in combinatie met een gezonde, evenwichtige voeding. De samenstelling bevat elementaire voedingsstoffen voor een normale groei en ontwikkeling van kleine kinderen:

• Calcium, vit. D, eiwit en jodium voor een normale groei.

• IJzer draagt bij tot een normale cognitieve ontwikkeling van kinderen.

• Vit. D zorgt voor de opneembaarheid van calcium.

• Het hoogwaardige soja-eiwit in Alpro soya Groeidrink 1-3+ bevat alle 8 essentiële aminozuren - de bouwstenen van eiwit. Het lichaam kan deze essentiële aminozuren niet zelf aanmaken. Ze moeten dus via eiwitten in een gezonde voeding opgenomen worden.

• Een laag gehalte verzadigde vetten.

• IJzer, vit. B12, vit. C en vit. D voor het normaal functioneren van het immuunsysteem.

Calcium, vit. D en eiwitten zijn nodig voor de normale groei en ontwikkeling van de botten bij kinderen. Jodium draagt bij tot de normale groei van kinderen. Een gevarieerd, evenwichtig voedingspatroon en een gezonde levensstijl zijn belangrijk voor een goede gezondheid.

Niet gevonden wat u zocht?

Bel ons of stuur een bericht

Doorzoek alle onderwerpen

We horen graag uw mening …

Vul in dit formulier uw opmerkingen, goed of slecht, uw ideeën, vragen of verzoeken in verband met Alpro en Plant power in

We verwerken je persoonlijke gegevens volledig in lijn met de EU-wetgeving 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie op 27 april 2016 (GDPR). Heb je vragen? Raadpleeg dan onze Privacy-verklaring op www.alpro.com/benl/privacy.

Bel op het gratis nummer

0800-94085(België) of

8002-2155 (Luxemburg)

Hoe solliciteren?

Klik hier