Vragen? Vind hier de antwoorden!

Mag ik Alpro gebruiken in de plaats van zuivelproducten?

Ja, u kan Alpro producten gebruiken als een alternatief op zuivelproducten. Enkel Alpro producten op basis van soja bieden een volwaardig alternatief voor zuivel. Deze producten bevatten namelijk hoogwaardige eiwitten Eiwitten zijn de bouwstoffen van ons lichaam en dienen voldoende aangebracht te worden. Aangezien de eiwit-inname bij de meeste mensen ruim de behoefte overschrijdt, kunnen bij deze groep onze andere producten ook in de plaats van zuivelproducten gebruikt worden. Vegetariërs en veganisten dienen hiervoor wel op te letten maar kunnen onze andere producten perfect als tussendoortje gebruiken. De Alpro drinks, desserts en plantaardige alternatieven voor yoghurt bevatten calcium en vitamine B12, B2 en D*. Alpro kunt u gebruiken in thee, koffie, cornflakes en al uw favoriete recepten waar u normaal zuivelproducten in gebruikt. Kijk zeker eens naar onze receptideeën: we geven u geweldige ideeën over hoe u kunt beginnen met Alpro in uw dagelijkse maaltijden te integreren. * Behalve de Drink Bio Nature. Vitamine B2 is niet aanwezig in de plantaardige alternatieven voor yoghurt Nature, de rijstdrink en de kokosnootdrink.

Niet gevonden wat u zocht?

Bel ons of stuur een bericht

Doorzoek alle onderwerpen

We horen graag uw mening …

Vul in dit formulier uw opmerkingen, goed of slecht, uw ideeën, vragen of verzoeken in verband met Alpro en Plant power in

We verwerken je persoonlijke gegevens volledig in lijn met de EU-wetgeving 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie op 27 april 2016 (GDPR). Heb je vragen? Raadpleeg dan onze Privacy-verklaring op www.alpro.com/benl/privacy.

Bel op het gratis nummer

0800-94085(België) of

8002-2155 (Luxemburg)

Hoe solliciteren?

Klik hier