Vragen? Vind hier de antwoorden!

Op jullie website staat dat jullie producten maar de helft van de hoeveelheid suiker bevatten als die van de zuiveltegenhangers. Daarnaast zeggen jullie dat er in vergelijking met zuivel voor de productie van sojadranken minder water en grond nodig is en dat er daarbij minder CO2 wordt uitgestoten. Moeten jullie dat soort vergelijkingen in de toekomst niet gaan intrekken?

We willen op onze website altijd zoveel mogelijk informatie geven over waarom plantaardige producten zo goed voor je zijn. Wat ons betreft is het vergelijken van plantaardige voeding met andere levensmiddelen een nuttig hulpmiddel om mensen te helpen bij het maken van een bewuste keuze.

Met Danone aan onze kant kunnen we nog meer mensen bereiken met de voordelen van een plantaardige levenswijze. Wij zullen daarbij altijd de beste manier kiezen om nuttige informatie te delen en duidelijk te maken waarom plantaardig een goede keuze is.

Niet gevonden wat u zocht?

Bel ons of stuur een bericht

Doorzoek alle onderwerpen

We horen graag uw mening …

Vul in dit formulier uw opmerkingen, goed of slecht, uw ideeën, vragen of verzoeken in verband met Alpro en Plant power in

We verwerken je persoonlijke gegevens volledig in lijn met de EU-wetgeving 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie op 27 april 2016 (GDPR). Heb je vragen? Raadpleeg dan onze Privacy-verklaring op www.alpro.com/benl/privacy.

Bel op het gratis nummer

0800-94085(België) of

8002-2155 (Luxemburg)

Hoe solliciteren?

Klik hier