Vragen? Vind hier de antwoorden!

Waarom heeft Danone Alpro overgenomen?

Bij Alpro hebben we altijd een duidelijk doel voor ogen gehad: we willen lekkere, plantaardige producten maken voor iedereen. Onze samenwerking met Danone brengt dat doel dichterbij door wereldwijd nog meer mensen kennis te laten maken met al het goede van plantaardige ingrediënten.

Hoe doen we dat dan? Welnu, beide bedrijven delen een doel: allebei willen we mensen helpen beter te eten. Net als Alpro wil Danone over de hele wereld mensen motiveren om betere keuzes te maken op voedingsgebied. Danone noemt dat de ‘Alimentation Revolution’: de voedingsrevolutie. Dat idee sluit mooi aan bij onze eigen filosofie en vormt een veelbelovend platform om al het goede van plantaardig uit te dragen, zowel nu als in de toekomst. Door onze kennis en kracht te bundelen kunnen we een breder productassortiment aanbieden dat goed is voor mensen, hun omgeving en de planeet.

Niet gevonden wat u zocht?

Bel ons of stuur een bericht

Doorzoek alle onderwerpen

We horen graag uw mening …

Vul in dit formulier uw opmerkingen, goed of slecht, uw ideeën, vragen of verzoeken in verband met Alpro en Plant power in

We verwerken je persoonlijke gegevens volledig in lijn met de EU-wetgeving 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie op 27 april 2016 (GDPR). Heb je vragen? Raadpleeg dan onze Privacy-verklaring op www.alpro.com/benl/privacy.

Bel op het gratis nummer

0800-94085(België) of

8002-2155 (Luxemburg)

Hoe solliciteren?

Klik hier