Vragen? Vind hier de antwoorden!

Waarom is Alpro soya Groeidrink 1-3+ enkel geschikt vanaf 1 jaar?

Borstvoeding is de meest geschikte voeding voor baby's. Een mogelijk alternatief is flesvoeding aangepast voor baby's. Zuigelingen jonger dan 1 jaar moeten aangepaste zuigelingenvoeding krijgen.

Alpro soya Groeidrink 1-3+ is bedoeld als een voedzame drink voor peuters vanaf 1 jaar in combinatie met een gevarieerde voeding. Kinderen krijgen zo voedingsstoffen binnen die belangrijk zijn voor een normale groei en ontwikkeling*: calcium, vitamine D, eiwitten en jodium voor een normale groei en ijzer voor de hersenen** Een gevarieerd, evenwichtig voedingspatroon en een gezonde levensstijl zijn belangrijk voor een goede gezondheid.

*Calcium, vitamine D en eiwitten zijn vereist voor een normale groei en ontwikkeling van botten bij kinderen. Jodium draagt bij tot de normale groei van kinderen.

**Ijzer draagt bij tot de normale cognitieve ontwikkeling van kinderen.

Niet gevonden wat u zocht?

Bel ons of stuur een bericht

Doorzoek alle onderwerpen

We horen graag uw mening …

Vul in dit formulier uw opmerkingen, goed of slecht, uw ideeën, vragen of verzoeken in verband met Alpro en Plant power in

We verwerken je persoonlijke gegevens volledig in lijn met de EU-wetgeving 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie op 27 april 2016 (GDPR). Heb je vragen? Raadpleeg dan onze Privacy-verklaring op www.alpro.com/benl/privacy.

Bel op het gratis nummer

0800-94085(België) of

8002-2155 (Luxemburg)

Hoe solliciteren?

Klik hier