Vragen? Vind hier de antwoorden!

Waarom is een plantaardige voeding goed voor mij en tegelijk ook goed voor de planeet?

Plantaardig eten is goed voor je welzijn omdat het je veel weldaden vanuit de natuur biedt. Zo bevatten bijvoorbeeld groenten en fruit, maar ook onze plantaardige alternatieven voor zuivel, belangrijke vitaminen, mineralen en antioxidanten. Volkorengranen zorgen voor vezels en energie terwijl noten en zaden goede vetten bevatten. Bepaalde plantaardige voedingsmiddelen zoals soja zijn rijk aan plantaardige eiwitten, hebben weinig verzadigde vetten, zijn van nature lactosevrij en zijn bovendien een bron van calcium en andere vitaminen en mineralen. We zijn ervan overtuigd dat plantaardige voeding, waarvan minstens twee derde van de voedselinname plantaardig is, jouw welzijn verbetert. Plantaardig voedsel is tegelijk goed voor onze planeet omdat voor de productie van plantaardige voedingsmiddelen aanzienlijk veel minder grond, water en energie nodig zijn. Kortom ... met een plantaardige voeding krijg je het beste van twee werelden! Blader eens door onze heerlijke recepten voor meer inspiratie voor een plantaardige voeding.

Niet gevonden wat u zocht?

Bel ons of stuur een bericht

Doorzoek alle onderwerpen

We horen graag uw mening …

Vul in dit formulier uw opmerkingen, goed of slecht, uw ideeën, vragen of verzoeken in verband met Alpro en Plant power in

We verwerken je persoonlijke gegevens volledig in lijn met de EU-wetgeving 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie op 27 april 2016 (GDPR). Heb je vragen? Raadpleeg dan onze Privacy-verklaring op www.alpro.com/benl/privacy.

Bel op het gratis nummer

0800-94085(België) of

8002-2155 (Luxemburg)

Hoe solliciteren?

Klik hier