Vragen? Vind hier de antwoorden!

Waarom werden er minder vitamines en mineralen toegevoegd aan Alpro soya Groeidrink 1-3+ in vergelijking met andere ‘groeidrinks’?

Alpro heeft het recept van Alpro soya Groeidrink 1-3+ aangepast op basis van een wetenschappelijk rapport van de EFSA (European Food Safety Authority) over de samenstelling van groeidrinks. Bepaalde elementaire voedingsstoffen zoals vit. D, ijzer en jodium worden nu afgestemd op basis van de aanbevelingen voor jonge kinderen. Alle andere voedingsstoffen moeten geleverd worden door een gevarieerd en evenwichtig voedingspatroon. Er is immers geen wetenschappelijk bewijs dat de noodzaak aantoont om alle voedingsstoffen, vitamines en mineralen toe te voegen aan groeidrinks voor gezonde kinderen.

Niet gevonden wat u zocht?

Bel ons of stuur een bericht

Doorzoek alle onderwerpen

We horen graag uw mening …

Vul in dit formulier uw opmerkingen, goed of slecht, uw ideeën, vragen of verzoeken in verband met Alpro en Plant power in

We verwerken je persoonlijke gegevens volledig in lijn met de EU-wetgeving 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie op 27 april 2016 (GDPR). Heb je vragen? Raadpleeg dan onze Privacy-verklaring op www.alpro.com/benl/privacy.

Bel op het gratis nummer

0800-94085(België) of

8002-2155 (Luxemburg)

Hoe solliciteren?

Klik hier