Vragen? Vind hier de antwoorden!

Wat houdt een strategische samenwerking met Danone precies in?

Door de merger met WhiteWave versnelt Danone een Alimentation Revolution en draagt zo bij tot onze eigen gezondheid, die van de samenleving en de planeet. De fusie is het resultaat van twee voedingsbedrijven in volle expansie én met maatschappelijk doel, die van voeding en gezondheid een topprioriteit maken. Door deze twee bedrijven te verenigen krijgen wij de kans om het verschil te maken op wereldvlak en kunnen wij een nog bredere waaier aan gezonde en lekkere voeding aanbieden. Deze nieuwe organisatie zal leiden tot een sterke, duurzame en rendabele groei op grotere schaal, dankzij onze leidende positie in de markt, grote innovatiecapaciteit en efficiëntie. Het uitgebreidere portfolio van ons  bedrijf zorgt ervoor dat wij kunnen beantwoorden aan de vraag van de consument naar een breder aanbod van lekkere producten, met keuze tussen zuivel en/of plantaardig.

Danone zit op dezelfde golflengte als WhiteWave/Alpro en steunt ons bij onze gezamenlijke missie om de manier waarop de wereld eet te veranderen en zo bij te dragen aan onze eigen gezondheid en die van de planeet.

Niet gevonden wat u zocht?

Bel ons of stuur een bericht

Doorzoek alle onderwerpen

We horen graag uw mening …

Vul in dit formulier uw opmerkingen, goed of slecht, uw ideeën, vragen of verzoeken in verband met Alpro en Plant power in

We verwerken je persoonlijke gegevens volledig in lijn met de EU-wetgeving 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie op 27 april 2016 (GDPR). Heb je vragen? Raadpleeg dan onze Privacy-verklaring op www.alpro.com/benl/privacy.

Bel op het gratis nummer

0800-94085(België) of

8002-2155 (Luxemburg)

Hoe solliciteren?

Klik hier