Vragen? Vind hier de antwoorden!

Wat is Alpro Go On?

Alpro Go On is een plantaardig alternatief voor plattekaas boordevol hoogwaardige soja-proteïnen. Het heeft een dikke, zachte textuur en een heerlijk frisse smaak. We hebben een natuurvariant ontwikkeld, maar ook drie varianten met een laagje fruit (passievrucht, cassis en mango). Wanneer je nood hebt aan een klein opkikkertje, biedt Alpro Go On je een heerlijk gezonde snack zodat je er weer tegenaan kunt. Het is 100 % plantaardig en van nature arm aan verzadigde vetten. Alpro Go On Natuur heeft een laag gehalte aan suikers en verzadigde vetten, is rijk aan soja-proteïnen en is een bron van calcium en vitamine B12 en D. De producten zijn glutenvrij en van nature lactosevrij waardoor licht verteerbaar. Alpro Go On is ideaal bij het ontbijt voor een frisse start van je dag of als een fruitig tussendoortje in de namiddag. Meer informatie vind je op de Alpro Go On productpagina.

 

Voedzaam en rijk aan hoogwaardige soja-proteïnen die bijdragen tot spierbehoud.  Een gevarieerd, evenwichtig voedingspatroon en een gezonde levensstijl liggen aan de basis van een goede gezondheid.

Niet gevonden wat u zocht?

Bel ons of stuur een bericht

Doorzoek alle onderwerpen

We horen graag uw mening …

Vul in dit formulier uw opmerkingen, goed of slecht, uw ideeën, vragen of verzoeken in verband met Alpro en Plant power in

We verwerken je persoonlijke gegevens volledig in lijn met de EU-wetgeving 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie op 27 april 2016 (GDPR). Heb je vragen? Raadpleeg dan onze Privacy-verklaring op www.alpro.com/benl/privacy.

Bel op het gratis nummer

0800-94085 (België) of 8002-2155 (Luxemburg)

Hoe solliciteren?

Klik hier