Vragen? Vind hier de antwoorden!

Wat is de missie van Alpro?

Het is onze missie om de manier waarop de wereld eet, beter te maken. Wij geven om mensen en om onze planeet. Gelukkig zijn deze twee nauw met elkaar verbonden! Door plantaardige producten aan te bieden, willen we onze bijdrage leveren om mensen aan te moedigen om een nieuwe manier van eten te proberen. Een manier waarvan ze weten dat het niet alleen goed is voor henzelf, maar ook voor onze planeet. We zijn ervan overtuigd dat een plantaardige voeding, waarvan minstens twee derde van de voedselinname plantaardig is, het welzijn van mensen verbetert. Tegelijk geven we ook om onze planeet. Het is bewezen dat er voor de productie van plantaardige voeding minder grond, water en energie nodig is. Kortom, plantaardige voeding is goed voor mens én planeet en daarom is Alpro trots om producten te kunnen aanbieden die perfect in zo'n voedingspatroon passen. Lees meer over onze missie en duurzaamheidsinitiatieven op onze bedrijfspagina's.

Niet gevonden wat u zocht?

Bel ons of stuur een bericht

Doorzoek alle onderwerpen

We horen graag uw mening …

Vul in dit formulier uw opmerkingen, goed of slecht, uw ideeën, vragen of verzoeken in verband met Alpro en Plant power in

We verwerken je persoonlijke gegevens volledig in lijn met de EU-wetgeving 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie op 27 april 2016 (GDPR). Heb je vragen? Raadpleeg dan onze Privacy-verklaring op www.alpro.com/benl/privacy.

Bel op het gratis nummer

0800-94085(België) of

8002-2155 (Luxemburg)

Hoe solliciteren?

Klik hier