Vragen? Vind hier de antwoorden!

Wat is een plantaardige voeding?

Bij een plantaardige voeding bestaat de voedselinname idealiter voor twee derde uit plantaardige producten. Je hoeft dus geen vegetariër te zijn om van de voordelen van een plantaardige voeding te kunnen genieten. Het is niet nodig om alle dierlijke producten te vermijden. Je moet je voeding gewoon in de juiste verhoudingen schikken. Hoewel groenten en fruit een groot deel uitmaken van een plantaardige voeding, bestaan er nog veel meer heerlijke plantaardige voedingsmiddelen zoals volkoren, noten en zaden. Ook plantaardige alternatieven voor zuivelproducten zorgen voor voldoende variatie en leveren de voedingsstoffen die we nodig hebben. Voor een goede gezondheid worden een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl aangeraden. Blader eens door onze heerlijke recepten voor meer inspiratie voor een plantaardige voeding.

Niet gevonden wat u zocht?

Bel ons of stuur een bericht

Doorzoek alle onderwerpen

We horen graag uw mening …

Vul in dit formulier uw opmerkingen, goed of slecht, uw ideeën, vragen of verzoeken in verband met Alpro en Plant power in

We verwerken je persoonlijke gegevens volledig in lijn met de EU-wetgeving 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie op 27 april 2016 (GDPR). Heb je vragen? Raadpleeg dan onze Privacy-verklaring op www.alpro.com/benl/privacy.

Bel op het gratis nummer

0800-94085(België) of

8002-2155 (Luxemburg)

Hoe solliciteren?

Klik hier