Vragen? Vind hier de antwoorden!

Wat is lactose-intolerantie?

Bij lactose-intolerantie kun je lactose, dat aanwezig is in zuivelproducten, niet verteren. In de darmen moet lactose worden afgebroken door het lactase-enzym. Mensen met lactose-intolerantie maken geen of te weinig lactase aan en daardoor blijft er onverteerde lactose achter in de darmen. Dit veroorzaakt een onaangenaam gevoel in de buik, diarree en een opgezette buik. Een eenvoudige manier om deze problemen te vermijden, is door alle voedingsmiddelen op basis van melk en/of zuivel – en dus lactose – te schrappen en te vervangen door zuivel- en lactosevrije alternatieven zoals de producten die Alpro aanbiedt. Al onze producten zijn plantaardig en zijn dus van nature lactosevrij. Voor meer gedetailleerde informatie over lactose kun je onze pagina's over lactose lezen. Raadpleeg je arts of voedingsdeskundige voor meer informatie over dit onderwerp.

Niet gevonden wat u zocht?

Bel ons of stuur een bericht

Doorzoek alle onderwerpen

We horen graag uw mening …

Vul in dit formulier uw opmerkingen, goed of slecht, uw ideeën, vragen of verzoeken in verband met Alpro en Plant power in

We verwerken je persoonlijke gegevens volledig in lijn met de EU-wetgeving 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie op 27 april 2016 (GDPR). Heb je vragen? Raadpleeg dan onze Privacy-verklaring op www.alpro.com/benl/privacy.

Bel op het gratis nummer

0800-94085(België) of

8002-2155 (Luxemburg)

Hoe solliciteren?

Klik hier