Vragen? Vind hier de antwoorden!

Welke vitaminen bevatten Alpro producten?

Alpro producten zijn rijk aan tal van vitaminen en mineralen. Zo zijn onze sojaproducten een bron van calcium, net als zuivelproducten, maar ze zijn ook rijk aan plantaardige eiwitten. Calcium levert een bijdrage aan een normale werking van de spieren, een gezond gebit en een normaal energieopwekkend metabolisme. Eiwitten zorgen voor de ontwikkeling en het behoud van spiermassa. Onze sojadrinks zijn bovendien een bron van vitamine B2, B12 en D. Vitamine B2 en B12 zorgen voor een minder vermoeid gevoel. Vitamine D draagt bij tot een normale werking van het immuunsysteem.

In onze niet-sojaproducten zitten deze vitaminen ook: onze kokosnoot-, rijst- en hazelnootdrink bevatten B12, en ook vitamine D en onze amandel- en hazelnootdrink bevatten ook vitamine E. Vitamine E is een antioxidant. Het helpt cellen te beschermen tegen oxidatieve stress. Voor een goede gezondheid worden een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl aangeraden.

Niet gevonden wat u zocht?

Bel ons of stuur een bericht

Doorzoek alle onderwerpen

We horen graag uw mening …

Vul in dit formulier uw opmerkingen, goed of slecht, uw ideeën, vragen of verzoeken in verband met Alpro en Plant power in

We verwerken je persoonlijke gegevens volledig in lijn met de EU-wetgeving 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie op 27 april 2016 (GDPR). Heb je vragen? Raadpleeg dan onze Privacy-verklaring op www.alpro.com/benl/privacy.

Bel op het gratis nummer

0800-94085(België) of

8002-2155 (Luxemburg)

Hoe solliciteren?

Klik hier