Vragen? Vind hier de antwoorden!

Welke voedingsmiddelen bevatten juist veel of weinig verzadigde vetten?

Over het algemeen hebben dierlijke voedingsmiddelen een hoger gehalte verzadigde vetten in vergelijking met plantaardige voedingsmiddelen die gewoonlijk maar weinig verzadigde vetten bevatten. Verzadigde vetten zijn vaak vaste vetten zoals boter of kaas terwijl onverzadigde vetten vaak zachter of vloeibaar zijn, zoals in de vetstoffen van Alpro zoals Alpro smeren of Alpro bakken en braden. Professionals in de gezondheidszorg raden aan om de inname van verzadigde vetten te beperken en deze te vervangen door onverzadigde vetten om een normaal cholesterolgehalte te behouden. Voor een goede gezondheid worden een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl aangeraden.

Niet gevonden wat u zocht?

Bel ons of stuur een bericht

Doorzoek alle onderwerpen

We horen graag uw mening …

Vul in dit formulier uw opmerkingen, goed of slecht, uw ideeën, vragen of verzoeken in verband met Alpro en Plant power in

We verwerken je persoonlijke gegevens volledig in lijn met de EU-wetgeving 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie op 27 april 2016 (GDPR). Heb je vragen? Raadpleeg dan onze Privacy-verklaring op www.alpro.com/benl/privacy.

Bel op het gratis nummer

0800-94085(België) of

8002-2155 (Luxemburg)

Hoe solliciteren?

Klik hier