Vragen? Vind hier de antwoorden!

Welke voordelen bieden Alpro producten voor een gezonde en evenwichtige voeding?

Voor een goede gezondheid worden een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl aangeraden. Alpro producten bieden meerdere nutritionele troeven en zullen daarom een waardevolle bijdrage aan je voeding leveren. Ze zijn niet alleen 100 % plantaardig maar ook van nature lactosevrij. De meeste producten bevatten bovendien geen gluten en hebben maar weinig verzadigde vetten. Onze sojaproducten zijn een bron van hoogwaardige plantaardige eiwitten, gemakkelijk verteerbaar, een bron van calcium en verschillende vitaminen en mineralen (B2, B12 en D bijvoorbeeld). Bovendien bevatten geen van onze producten kunstmatige zoetstoffen, kleurstoffen of bewaarmiddelen. Je voeding met Alpro producten verrijken, is dus beslist de moeite waard!

Niet gevonden wat u zocht?

Bel ons of stuur een bericht

Doorzoek alle onderwerpen

We horen graag uw mening …

Vul in dit formulier uw opmerkingen, goed of slecht, uw ideeën, vragen of verzoeken in verband met Alpro en Plant power in

We verwerken je persoonlijke gegevens volledig in lijn met de EU-wetgeving 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie op 27 april 2016 (GDPR). Heb je vragen? Raadpleeg dan onze Privacy-verklaring op www.alpro.com/benl/privacy.

Bel op het gratis nummer

0800-94085(België) of

8002-2155 (Luxemburg)

Hoe solliciteren?

Klik hier