Vragen? Vind hier de antwoorden!

Welke voordelen biedt Alpro Greek Style met vruchten?

Alpro Greek Style met fruit is een plantaardig alternatief voor griekse yoghurt boordevol hoogwaardige soja-proteïnen. Wanneer je nood hebt aan een klein opkikkertje biedt Alpro Greek Style je een gezonde snack en biedt het vele voordelen: arm aan verzadigde vetten, rijk aan soja-proteïnen en een bron van calcium en vitamine B12 en D. Bovendien is het glutenvrij en van nature lactosevrij waardoor licht verteerbaar. Meer informatie vind je op de Alpro Greek Style productpagina.

 

Voedzaam en rijk aan hoogwaardige soja-proteïnen die bijdragen tot spierbehoud.  Een gevarieerd, evenwichtig voedingspatroon en een gezonde levensstijl liggen aan de basis van een goede gezondheid.

Niet gevonden wat u zocht?

Bel ons of stuur een bericht

Doorzoek alle onderwerpen

We horen graag uw mening …

Vul in dit formulier uw opmerkingen, goed of slecht, uw ideeën, vragen of verzoeken in verband met Alpro en Plant power in

We verwerken je persoonlijke gegevens volledig in lijn met de EU-wetgeving 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie op 27 april 2016 (GDPR). Heb je vragen? Raadpleeg dan onze Privacy-verklaring op www.alpro.com/benl/privacy.

Bel op het gratis nummer

0800-94085(België) of

8002-2155 (Luxemburg)

Hoe solliciteren?

Klik hier