Vragen? Vind hier de antwoorden!

Zijn Alpro producten geschikt voor kinderen?

Vóór de leeftijd van 1 jaar is borstvoeding, zuigelingenmelk of opvolgmelk aangewezen omdat zuigelingen specifieke voedingseisen hebben met als belangrijkste bron melk aangevuld door een steeds meer gevarieerde voeding. Vanaf de leeftijd van 1 jaar mogen onze producten deel uitmaken van een gezonde, evenwichtige voeding voor je kind. Alpro Amandel Drink en Hazelnoot Drink mag pas vanaf 1 jaar als tussendoortje gegeven worden en is geen volwaardig alternatief voor melk.

Vanaf drie jaar kunnen de Alpro sojadrinks wel als volwaardig alternatief voor zuivel worden beschouwd. Alpro Rijst Drink wordt wel pas aanbevolen vanaf een leeftijd van 5 jaar. Als je vragen hebt over de voeding van je kind, neem je best contact op met je kinderarts of een erkend voedingsdeskundige.

Niet gevonden wat u zocht?

Bel ons of stuur een bericht

Doorzoek alle onderwerpen

We horen graag uw mening …

Vul in dit formulier uw opmerkingen, goed of slecht, uw ideeën, vragen of verzoeken in verband met Alpro en Plant power in

We verwerken je persoonlijke gegevens volledig in lijn met de EU-wetgeving 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie op 27 april 2016 (GDPR). Heb je vragen? Raadpleeg dan onze Privacy-verklaring op www.alpro.com/benl/privacy.

Bel op het gratis nummer

0800-94085(België) of

8002-2155 (Luxemburg)

Hoe solliciteren?

Klik hier