Vragen? Vind hier de antwoorden!

Zijn Alpro producten geschikt voor mensen met een allergie voor koemelkeiwitten / zuivel?

Kinderen jonger dan 1 jaar hebben een speciale zuigelingenvoeding of opvolgmelk nodig. Vanaf de leeftijd van  één jaar mogen kinderen Alpro producten gebruiken. Voor kinderen tussen 1 en 3 jaar ontwikkelde Alpro een Drink 1-3 jaar met voedingsstoffen die peuters nodig hebben en die zeker geschikt is bij koemelkeiwitallergie. Alpro Amandel Drink en Hazelnoot Drink is vrij van koemelkeiwit maar mag pas vanaf 1 jaar als tussendoortje gegeven worden en niet als volwaardig alternatief voor melk. Vanaf drie jaar kunnen de Alpro sojadrinks als een volwaardig alternatief voor zuivel worden beschouwd. Onze rijstdrink mag je geven aan kinderen vanaf vijf jaar en is ook vrij van koemelkeiwit, maar geen volwaardig alternatief voor melk.

Voor meer gedetailleerde informatie kun je onze pagina's over lactose lezen. Raadpleeg je arts of voedingsdeskundige voor meer informatie over dit onderwerp.

Niet gevonden wat u zocht?

Bel ons of stuur een bericht

Doorzoek alle onderwerpen

We horen graag uw mening …

Vul in dit formulier uw opmerkingen, goed of slecht, uw ideeën, vragen of verzoeken in verband met Alpro en Plant power in

We verwerken je persoonlijke gegevens volledig in lijn met de EU-wetgeving 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie op 27 april 2016 (GDPR). Heb je vragen? Raadpleeg dan onze Privacy-verklaring op www.alpro.com/benl/privacy.

Bel op het gratis nummer

0800-94085(België) of

8002-2155 (Luxemburg)

Hoe solliciteren?

Klik hier