Vragen? Vind hier de antwoorden!

Zijn Alpro producten geschikt voor mensen met een notenallergie? Kunnen de producten zonder noten door kruisbesmetting toch sporen van noten bevatten?

De notendrinks (zoals de amandel- en hazelnootdrinks) worden op dezelfde site geproduceerd als de sojadrinks. Alpro neemt alle nodige stappen om eender welk risico op kruisbesmetting tussen hun plantaardige producten te voorkomen. Deze stappen bestaan onder meer uit de compleet afgescheiden verwerking van grondstoffen & productieprocessen en doorgedreven schoonmaakprocedures. Wettelijk gezien moet mogelijke kruisbesmetting niet op de verpakking vermeld worden wanneer elk mogelijk risico erop uitgesloten wordt door het toepassen van Good Manufacturing Practices. Alpro heeft de productiesites van zijn drinks zo ingedeeld dat de productie van soja-, rijst- en haverdrinks; en de productie van amandel-, hazelnoot-, en kokosnootdrinks volledig afgescheiden van elkaar gebeuren. Bij Alpro Wevelgem worden doorgedreven schoonmaakprocedures toegepast op eventueel gemeenschappelijke vullijnen om eender welk risico op kruisbesmetting uit te sluiten.

Niet gevonden wat u zocht?

Bel ons of stuur een bericht

Doorzoek alle onderwerpen

We horen graag uw mening …

Vul in dit formulier uw opmerkingen, goed of slecht, uw ideeën, vragen of verzoeken in verband met Alpro en Plant power in

We verwerken je persoonlijke gegevens volledig in lijn met de EU-wetgeving 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie op 27 april 2016 (GDPR). Heb je vragen? Raadpleeg dan onze Privacy-verklaring op www.alpro.com/benl/privacy.

Bel op het gratis nummer

0800-94085(België) of

8002-2155 (Luxemburg)

Hoe solliciteren?

Klik hier