Vragen? Vind hier de antwoorden!

Zijn Alpro producten geschikt voor mensen met een voedselintolerantie of -allergie?

Alle Alpro producten zijn perfect geschikt voor mensen met een allergie voor zuivel en/of lactose-intolerantie. Onze producten zijn 100 % plantaardig en bevatten daardoor van nature geen dierlijke eiwitten of lactose. Raadpleeg onze website over lactose voor meer informatie over een zuivelvrije voeding en lactose-intolerantie. Behalve onze haverdrink zijn onze producten bovendien gluten- en tarwevrij. Mensen met een allergie voor noten mogen onze producten met amandel of hazelnoot niet gebruiken, maar we bieden ook een uitgebreid gamma andere producten aan op basis van soja, rijst, kokosnoot en haver. Er bestaat geen risico op kruisbesmetting. Hetzelfde geldt voor mensen met een allergie voor soja. Voor de meest recente en gedetailleerde informatie controleer je altijd de ingrediënten op de verpakking. Alpro vermeldt op al de verpakkingen de mogelijke allergenen die het product bevat. Meer info per product vind je hier.

Niet gevonden wat u zocht?

Bel ons of stuur een bericht

Doorzoek alle onderwerpen

We horen graag uw mening …

Vul in dit formulier uw opmerkingen, goed of slecht, uw ideeën, vragen of verzoeken in verband met Alpro en Plant power in

We verwerken je persoonlijke gegevens volledig in lijn met de EU-wetgeving 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie op 27 april 2016 (GDPR). Heb je vragen? Raadpleeg dan onze Privacy-verklaring op www.alpro.com/benl/privacy.

Bel op het gratis nummer

0800-94085 (België) of 8002-2155 (Luxemburg)

Hoe solliciteren?

Klik hier