Vragen? Vind hier de antwoorden!

Zijn Alpro producten geschikt voor mijn kind dat een zuivelallergie en/of voedselintolerantie heeft?

Alpro producten zijn perfect geschikt voor kinderen met een zuivelallergie of lactose-intolerantie; vanaf de leeftijd van één jaar maken onze producten deel uit van een gezonde, evenwichtige voeding. Bij jonge kinderen worden er sojaproducten aanbevolen omdat enkel sojaproducten een volwaardig alternatief zijn voor koemelk. De andere plantaardige dranken kunnen als tussendoortje gebruikt worden. Vanaf de leeftijd van vijf jaar mogen kinderen ook onze rijstdrank drinken. Alleen onze haverdrink bevat gluten. Kinderen met een glutenintolerantie kunnen wel probleemloos alle andere tarwe- of glutenvrije producten gebruiken.

Kinderen met een soja-allergie moeten uiteraard sojaproducten vermijden. Onze producten met amandel en hazelnoot zijn niet geschikt voor kinderen met een notenallergie. Alpro biedt echter tal van alternatieven voor deze producten aan. Voor de meest recente en gedetailleerde informatie controleer je altijd de ingrediënten op de verpakking. Alpro vermeldt op al de verpakkingen de mogelijke allergenen die het product bevat.

Niet gevonden wat u zocht?

Bel ons of stuur een bericht

Doorzoek alle onderwerpen

We horen graag uw mening …

Vul in dit formulier uw opmerkingen, goed of slecht, uw ideeën, vragen of verzoeken in verband met Alpro en Plant power in

We verwerken je persoonlijke gegevens volledig in lijn met de EU-wetgeving 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie op 27 april 2016 (GDPR). Heb je vragen? Raadpleeg dan onze Privacy-verklaring op www.alpro.com/benl/privacy.

Bel op het gratis nummer

0800-94085(België) of

8002-2155 (Luxemburg)

Hoe solliciteren?

Klik hier