Vragen? Vind hier de antwoorden!

Zijn sojaproducten geschikt voor mensen met diabetes?

In het algemeen is het advies bij diabetes om een gezond eetpatroon te hebben. In het kader van diabetes is er geen verschil tussen van nature aanwezige suikers of toegevoegde suikers. Een matige hoeveelheid koolhydraten, inclusief suikers, goed verdeeld over de dag, kan geïntegreerd worden in een gezonde en evenwichtinge voeding. Daarom zullen mensen met diabetes vooral kijken naar producten laag in suikers of suikervrij. Niet alleen de inname van koolhydraten en suikers is belangrijk. Ook de totale energie-inname, het vetgehalte en alcoholconsumptie is cruciaal. Voor een optimaal advies bij diabetes wordt men geadviseerd een diëtist of een arts te raadplegen.
Check het gehalte aan suikers van Alpro Plantaardige producten op www.alpro.com

Niet gevonden wat u zocht?

Bel ons of stuur een bericht

Doorzoek alle onderwerpen

We horen graag uw mening …

Vul in dit formulier uw opmerkingen, goed of slecht, uw ideeën, vragen of verzoeken in verband met Alpro en Plant power in

We verwerken je persoonlijke gegevens volledig in lijn met de EU-wetgeving 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie op 27 april 2016 (GDPR). Heb je vragen? Raadpleeg dan onze Privacy-verklaring op www.alpro.com/benl/privacy.

Bel op het gratis nummer

0800-94085(België) of

8002-2155 (Luxemburg)

Hoe solliciteren?

Klik hier