Tip#05

... je bent op vakantie!

Plaatselijke keukenDoe een beetje research van tevoren, zo kom je te weten welke ingrediënten er gebruikt worden in de keuken van je vakantieland. Kook je zelf, zoek dan uit of er lactosevrije producten beschikbaar zijn in de lokale supermarkt. De manager van de supermarkt zal je dit zeker kunnen vertellen.
Een beetje plannenMet een goede planning kun je een hoop stress besparen, zodat je op en top van een ontspannende vakantie kunt genieten. Volg onze stap-voor-stap handleiding voor een lactosevrije reis zonder stress.

Relax.
je bent op vakantie!

  • Probeer bij aankomst in je hotel de chef van het hotelrestaurant te spreken te krijgen en vertel dat je lactosevrij eet en welke gerechten geschikt zijn. Praat met de chef van het hotelrestaurant
  • Wat is je vakantiebestemming? Afhankelijk van de douane en accijnsreglementen kun je bijvoorbeeld een paar lang houdbare van nature lactosevrije producten meenemen, zoals Alpro Drinks of Desserts.
  • Het zou zelfs kunnen dat je favoriete Alpro product gewoon verkrijgbaar is in het land dat je bezoekt. Check van tevoren de verkrijgbaarheid op www.alpro.com (klik op het land waar je naartoe gaat en bekijk het productassortiment).