Alpro Fit-Trails

Alpro daagt je uit tot een vriendschappelijk rondje bewegen op de Alpro Fit-Trails doorheen heel België. Eén week in aanloop naar de verschillende runs in Brussel, Gent, Antwerpen, Luik en Brugge, dagen we iedereen uit tot een kleine inspanning. Je vindt ons telkens terug op zeven locaties verspreid over de binnenstad. Ontdek waar de Fit-Trails binnenkort neerdalen in jouw stad met de slimme city maps.

Make the Move !

Alpro Urban Walks

We hoeven echter niet allemaal een marathon te lopen om op het goede spoor te zijn. Voor Alpro is deelnemen belangrijker dan winnen. Daarom zet Alpro dit jaar met sportief enthousiasme zijn schouders onder de Alpro Urban Walks. Wandelen is immers het nieuwe lopen, niet?

Loop events

Voor de echte sportievelingen gaan we nog een stapje verder. Samen met Golazo zetten we onze schouders onder tal van loopwedstrijden dwars door België.

Alpro Kids Runs

Ons motto luidt: meer bewegen, voor iedereen, jong en oud. Daarom vergeet Alpro ook de allerkleinsten niet. Tijdens elk groot evenement nodigen we alle atleten van morgen uit om hun beste beentje voor te zetten tijdens een wedstrijd op formaat.

Benieuwd naar je eerste move?

Ontdek onze gevarieerde loop- en wandel kalender langs talrijke locaties dwars door België.