Laatste nieuws

Uitnodiging Alpro inspiratiedag 25 mei

Added on
16 Apr 2019
Uitnodiging  Alpro inspiratiedag 25 mei

Motiveer je patiënten stap voor stap voor een meer plantaardige voeding!

Tijdens de Alpro inspiratiedag geven we je tonnen inspiratie om je patiënten te motiveren voor een meer plantaardige voeding. Naast interessante conferenties van Professor Tim Smits (KU Leuven) en Diëtiste Sanne Mouha  is er een kookworkshop met Chef Nicolas Decloedt  (Groentechef van het jaar 2019, Gault & Millau) én ontdekken we samen duurzame stadsboerderijen op de daken van Foodmet en in de kelders van Le Champignon de Bruxelles.

PROGRAMMA : 

Onthaal/ontbijt
Schuif aan tafel met je collega-diëtisten en geniet van een lekker, gevarieerd en plantaardig Alpro-ontbijt! Een ideaal moment om informatie en ervaring te delen.

Conferenties
Een boeiend leermoment waarin Professor Tim Smits (KU Leuven) je meeneemt in de motivatie techniek ‘nudging’. Leer ‘m ook toepassen in je eigen praktijk.
Diëtiste Sanne Mouha vertelt je over haar ervaringen en aanpak om mensen warm te maken voor plantaardige voeding.

Kookworkshop
Nicolas Decloedt (Groentechef van het jaar 2019, Gault & Millau) gaat creatief aan de slag met Alproproducten en tovert heerlijke gerechtjes op tafel. Hij leert je hoe hij zijn passie voor Belgische traditie koppelt aan duurzame keuzes, botanisch onderzoek
en wildpluk. Daarna is er tijd om te proeven! 

Rondleiding BIGH Farm & Le Champignon de Bruxelles 

Lokale telers en kwekers tonen je alles over hun verse producten. Van slimme microgreens tot ondergrondse boerderijen waar exotische paddenstoelen en Belgisch vakmanschap samenkomen.
Slot
Voor je vol energie terug naar huis vertrekt, krijg je van ons nog een goodie bag met nog veel meer info over plantaardige voeding.

Kriebelt het al?
Schrijf je dan in vóór 15 mei en stuur je naam + voornaam naar nathalie.vanhal@alpro.com
Datum: Zaterdag 25 mei 2019
Locatie: BIGH Farm, Brussel (Plan)
Parkeren: Parking Delacroix via Rue Jules Ruhl 2, 1070 Anderlecht
Welkom: 8u30 tot 9u – Einde: 15u