Laatste nieuws

Alpro Foundation Website vernieuwd!

Added on
05 Jul 2022
Alpro Foundation Website vernieuwd!

Zowel de inhoud als het uiterlijk is veranderd

Onze collega’s van de Alpro Foundation hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om zowel de inhoud als het uiterlijk van de Alpro Foundation website volledig bij te werken.
Het resultaat is een overzichtelijke website met de laatste reviews, rapporten en evenementen over duurzaam plantaardig eten binnen handbereik.
Ze bieden enkele van de nieuwste wetenschappelijke publicaties, diepgaande rapporten, meningen van experts en uitgebreide inzichten over alle zaken op het gebied van plantaardig eten, gezondheid, milieu en gedragsverandering.
De wetenschappelijke informatie (alleen beschikbaar in het Engels) op de website is alleen bedoeld voor professionals in de gezondheidszorg. Je kunt je inschrijven voor de driemaandelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alles wat met plantaardige voeding te maken heeft.

De komende weken wordt er verder gewerkt aan meer nieuwe content en infographics over plantaardig duurzaam eten en wordt de mogelijkheid geboden om je onderzoek in te dienen voor een onderzoek beurs van de Alpro Foundation.

Bekijk de vernieuwde website hier!