Homepage

DE TOEKOMST VOLGENS ALPRO?
DIE IS 100% PLANTAARDIG

We willen jou en alle andere mensen op deze fantastische planeet inspireren om voluit voor meer plantaardig te gaan. Zo zetten we samen een eerste grote stap naar een betere wereld.

Onze missie

We willen zoveel mogelijk mensen laten genieten van gezonde voeding. Waar ook ter wereld.

WE HELPEN JE EEN HANDJE

Een gezonde levensstijl aanhouden en die oude gewoontes afzweren is vaak lastig, dat weten we. Daarom willen we iedereen aanmoedigen om werk te maken van een gezonde levensstijl met ons heerlijke plantaardige assortiment. Stap voor stap, dag na dag, op weg naar een gezonde routine. Want elke verandering – hoe groot of klein ook – is een positieve stap in de goede richting. Vooruitgaan, daar draait het om - een visie waar we als plantaardig pionier, al sinds de jaren '80, aan vasthouden.

WAAR WIJ IN GELOVEN

Iedereen bij Alpro zit op dezelfde lijn, omdat we in dezelfde drie dingen geloven:

Empowerment

We geloven dat alles mogelijk is

Positief in het leven staan

We kijken vooruit, niet achterom

De verbeelding prikkelen

We blijven visionair en authentiek in alles wat we doen

Sinds jaar en dag

We creëren al plantaardige voeding lang voordat het een trend werd. Klopt, dat maakt ons de echte plantaardige pioniers!

ALTIJD HEERLIJK.
NOOIT ONEERLIJK.

Voel je gerust fantastisch als je voor onze heerlijke plantaardige producten hebt gekozen want ze zijn goed voor onze planeet en goed voor jou*.

*De Alpro producten bevatten calcium en vitamine D. Calcium en vitamine D zijn nodig voor de instandhouding van normale botten. Een gevarieerd, evenwichtig voedingspatroon en een gezonde levensstijl zijn aanbevolen voor een goede gezondheid.

Op zoek naar een andere job?

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Bekijk al onze vacatures!