Homepage

21.12.2017

Alpro presenteert Nafi Thiam

Nafi Thiam is gezegend met een uitzonderlijk talent én veel charisma. Met olympisch goud en een wereldtitel op zak, en met een score boven de iconische grens van 7.000 punten op haar conto, werd ze dit jaar door de internationale atletiekfederatie IAAF bekroond tot ‘Wereldatlete van het jaar’. Ze groeide in sneltempo uit tot het boegbeeld van de Belgische atletiek. Als jong rolmodel, wil ze bewuste keuzes maken op elk vlak. En daar past ook het nieuwe partnership met Alpro in.

‘We waren al een tijdje op zoek naar een geschikte Alpro ambassador. Authenticiteit speelt een belangrijke rol in die keuze. Toen we Nafi leerden kennen, voelden we meteen een klik met Alpro. Het spreekt voor zich dat een ambassador de waarden van Alpro moet uitdragen. Nafi is op een gezonde manier bewust met voeding bezig, zonder compromissen te sluiten op smaak. Dat is exact waar Alpro voor staat. Ze is bovendien een van die charismatische uitzonderingen waar het hele plaatje klopt. Een sportieve, stijlvolle persoonlijkheid die graag lekker én gezond eet,’ aldus Steve Gelders, country director bij Alpro. Plantaardige voeding maakt deel uit van Nafi’s levensstijl en Alpro is al een aantal jaren een vaste waarde in haar koelkast.

Als Europese pionier in plantaardige voeding, is het Alpro’s missie om duurzame, lekkere en plantaardige voeding op de markt te brengen die optimaal bijdragen aan ieders welzijn, met respect voor de planeet. ‘Een missie die aansluit bij Nafi’s waarden. Toen Alpro aan Nafi vroeg om samen een ontbijtgids uit te werken, hoefde ze niet lang te twijfelen. Voor ons is het belangrijk dat Nafi zelf enthousiast is over een samenwerking en dat het merk bij haar persoonlijkheid past’, lichten Kim Vanderlinden en Helena Van der Plaetsen, managers van Nafi Thiam toe.