Homepage

17.01.2022

Alpro This is not M*LK wint de BE Vegan Award ‘Best Product National’

Alpro This is not M*LK wint de BE Vegan Award ‘Best Product National’ én is verkozen tot ‘Product of the Year’

Elk jaar reikt de Belgische veganismevereniging BE Vegan awards uit aan merken, ondernemers en bedrijven die het afgelopen jaar in het oog sprongen met hun plantaardige aanbod. Via deze awards wil de vereniging meer plantaardig eten promoten en aantonen dat meer plantaardig toevoegen aan je dagelijkse eetpatroon niet moeilijk hoeft te zijn. Een objectief dat mooi aansluit bij Alpro’s missie.

Alpro is dan ook heel trots om de award Best Product National in ontvangst te mogen nemen voor ‘Alpro This is not M*LK’. De plantaardige drink is gemaakt van haver en heeft een zachte smaak en romige textuur om de drink zo toegankelijk mogelijk te maken. Bovendien kan het product gebruikt worden om te koken, bij je ontbijtgranen, in je koffie of natuurlijk gewoon lekker uit je glas drinken. ‘Alpro This is not M*LK’ bestaat in een volle en halfvolle variant, die allebei Nutri-Score A dragen.

‘Alpro This is Not M*LK’ werd ook verkozen tot Product of the Year. Product of the Year is het grootste consumentenonderzoek naar productinnovatie, waarbij consumenten elk jaar stemmen om de winnende producten te bekronen met het beroemde rode keurmerk.