Alpro

Jij kiest ook voor plantaardig?
Goed bezig!

Lekker plantaardig, proef me gauw

Lekker plantaardig, proef me gauw

In een kookpot, kom of glas. Aan mij komt geen dier te pas! Wat het ook wordt, je kan kiezen tussen Not MLK Halfvol 1,8% of Not MLK Vol 3,5%. Allebei 100% plantaardig!

Lekker plantaardig koken

Word de held(in) van de keuken! Geef een heerlijk plantaardige twist aan een klassieker of probeer iets helemaal nieuws. Snuister in onze recepten en... smakelijk!

*De Alpro producten bevatten calcium en vitamine D. Calcium en vitamine D zijn nodig voor de instandhouding van normale botten. Een gevarieerd, evenwichtig voedingspatroon en een gezonde levensstijl zijn aanbevolen voor een goede gezondheid.

DE PLANTAARDIGE REVOLUTIE

DE PLANTAARDIGE REVOLUTIE

We zijn op een plantaardige missie, omdat we vinden dat de wereld een fantastische plek is. En dat willen we graag zo houden. We zetten deze verandering mee in gang met onze filosofie 'One Planet Thinking', en daarin kijken we naar de dingen die het verschil kunnen maken*. Plantaardige voedingsmiddelen zijn ook beter voor de planeet omdat ze minder natuurlijke hulpbronnen gebruiken.

*Zoals energie-effici├źntie, biodiversiteitsprojecten, waterrisicobeoordelingen en de productie van verpakkingen op basis van biologische grondstoffen.

Trouwens ... heb je ons al ontdekt op Instagram?

Join the Alpro club!

Alles weten over Alpro? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang heerlijke receptinspiratie en onweerstaanbare kortingen!