Alpro

Jij kiest ook voor plantaardig?
Goed bezig!

DE PLANTAARDIGE REVOLUTIE

DE PLANTAARDIGE REVOLUTIE

We zijn op een plantaardige missie, omdat we vinden dat de wereld een fantastische plek is. En dat willen we graag zo houden. We zetten deze verandering mee in gang met onze filosofie 'One Planet Thinking', en daarin kijken we naar de dingen die het verschil kunnen maken*. Plantaardige voedingsmiddelen zijn ook beter voor de planeet omdat ze minder natuurlijke hulpbronnen gebruiken.

*Zoals energie-efficiëntie, biodiversiteitsprojecten, waterrisicobeoordelingen en de productie van verpakkingen op basis van biologische grondstoffen.

Hartverwarmend plantaardig

Geniet deze herfst van een overheerlijke ovenschotel met het hele gezin of drink een kopje hete plantaardige koffie in de zetel. Goed bezig!*

*De Alpro producten bevatten calcium en vitamine D. Calcium en vitamine D zijn nodig voor de instandhouding van normale botten. Een gevarieerd, evenwichtig voedingspatroon en een gezonde levensstijl zijn aanbevolen voor een goede gezondheid.

Trouwens ... heb je ons al ontdekt op Instagram?

Join the Alpro club!

Alles weten over Alpro? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang heerlijke receptinspiratie en onweerstaanbare kortingen!