Alpro

Hi, je hebt ons gevonden.
Goed bezig!

#HORECACOMEBACK

#HORECACOMEBACK

Mis jij ook die wekelijkse koffieklets bij jouw koffiebar om de hoek? Awel, wij bij Alpro ook! Daarom steunen wij met veel plezier het initiatief van #Horecacomeback.

#Horecacomeback is een online platform dat gelanceerd werd om horecazaken (en dus ook jouw favoriete koffiebar!) te steunen in deze bizarre tijden. Wil jij ook jouw steentje bijdragen? Surf dan snel naar horecacomeback.be en koop een waardebon van jouw favoriete (koffie)zaak om hen te steunen. Alle beetjes helpen! #Goedbezig

DE PLANTAARDIGE REVOLUTIE

DE PLANTAARDIGE REVOLUTIE

We zijn op een plantaardige missie, omdat we vinden dat de wereld een fantastische plek is. En dat willen we graag zo houden. We zetten deze verandering mee in gang met onze filosofie 'One Planet Thinking', en daarin kijken we naar de dingen die het verschil kunnen maken*. Plantaardige voedingsmiddelen zijn ook beter voor de planeet omdat ze minder natuurlijke hulpbronnen gebruiken.

*Zoals energie-efficiëntie, biodiversiteitsprojecten, waterrisicobeoordelingen en de productie van verpakkingen op basis van biologische grondstoffen.

Op zoek naar inspirerende recepten?

Een vleugje Alpro in je leven is misschien wel de 1ste stap in de richting naar je nieuwe levensstijl. Goed voor jou én goed voor onze planeet!

Wist je dat...

We hebben heel wat plantaardig lekkers voor jou!

Trouwens ... heb je ons al ontdekt op Instagram?

*De Alpro producten bevatten calcium en vitamine D. Calcium en vitamine D zijn nodig voor de instandhouding van normale botten. Een gevarieerd, evenwichtig voedingspatroon en een gezonde levensstijl zijn aanbevolen voor een goede gezondheid.