Homepage

Laten we het over kokosnoten hebben.Kokosnoot

GOOD FOOD STARTS WITH GOOD INGREDIENTS

Kokosnoot is een ideaal cadeau van de natuur. Kokoswater, melk en room, het prachtige sneeuwwitte vruchtvlees. Het wordt allemaal verwerkt in onze zalige kokosnootproducten. Wat overblijft, is voor kokosolie, biomassa of zelfs meubels. Helemaal in onze nopjes zonder afval!

Onze kokosnoten zijn heel bijzonder,
dit is wat
je moet weten.

  • Een voorproefje van het paradijs

    Eén slokje verfrissende kokosnoot en je ligt in gedachten aan het strand. Lekker luchtig en zonder zorgen, heerlijk warm en een schandelig lekkere verwennerij. Hoe dan ook, het is nootachtig lekker!

  • Goed om te weten ...

    Kokospalmen maken deel uit van het natuurlijke ecosysteem van Zuidoost-Azië, hebben geen water nodig, bijna geen bemesting, en kunnen kokosnoten blijven produceren tot de rijpe leeftijd van 100 jaar!

  • De keuken houdt van kokosnoot

    Dus kom maar op met je smeuïge smoothies, romige koffie, cakes en curry's, ontbijt en gekokerel. Er is niets dat kokosnoot in de schaduw kan zetten.

Ontdek alle Kokosnoot producten.

Onze favoriete Kokosnoot recepten.

Heb je een vraag over onze Kokosnoot producten?

Uiteraard begint lekker eten met goede ingrediënten. We zijn kieskeurig over onze ingrediënten en we willen er zeker van zijn dat ze op de meest duurzame manier worden geteeld.

Onze haver en amandelen worden in Europa geproduceerd. Dit geldt ook voor het merendeel van onze soja en als we kokosnoten in Europa zouden kunnen kweken, dan zouden we dat zeker doen! Ze hebben om te groeien echter de tropische regen en zonneschijn nodig. Gelukkig beperken we het aantal transportkilometers door onze hoofdingrediënten per boot te vervoeren.

Onze smakelijke kokosdrank wordt gemaakt met duurzaam geproduceerde en 100% veganistische ingrediënten. Het is zuivel- en glutenvrij en een bron van calcium en vitamine D, B12 en B2. Wie een zuivelallergie heeft of een plantaardig dieet volgt, kan er zeker van zijn dat onze kokosdrank vrij is van dierlijke producten zoals koeienmelk. Ga helemaal (coco)nuts!

Is kokosdrank glutenvrij? Zeker weten! Kokosdrank bevat slechts een paar ingrediënten, waaronder verse, duurzaam geproduceerde kokosnoten en water, die vrij zijn van tarwe en gluten. Of je nu gevoelig bent voor tarwe of aan coeliakie lijdt, je kunt er zeker van zijn dat onze kokosdrank een veilige gluten- en tarwevrije keuze is.

Wees daar maar zeker van! Kokosdrank wordt gemaakt met de lekkere pulp van verse, duurzaam geproduceerde kokosnoten, een heerlijk fruit dat van nature 100% veganistisch is. Of je nu op zoek bent naar een plantaardig dieet of gewoon je inname van zuivel wilt verminderen, je kunt erop vertrouwen dat dit lekkere, tropische plantaardige drankje geen dierlijke producten bevat.

Sorry voor het mindere nieuws, maar als het gaat om plantaardige dranken, is de vriezer niet altijd de beste keus. Ja, het is technisch mogelijk om kokosdrank in te vriezen, maar het resultaat is niet bepaald optimaal.

Onze kokosdrank is vakkundig samengesteld zodat het de perfecte kokossmaak en romige textuur heeft waar je zo van houdt. We raden het je af om deze heerlijke plantaardige drank in te vriezen en ontdooien, omdat dit de textuur en smaak kan veranderen. Maak je je zorgen over afval? Controleer altijd de houdbaarheidsdatum. We hebben ook een ruime keuze aan plantaardige dranken die heel lang in je kast kunnen worden bewaard. Zodra ze geopend zijn, moeten ze in de koelkast worden bewaard en binnen een paar dagen worden leeggedronken. Ze kunnen ook makkelijk worden opgeslagen in je keukenkast zodat je er altijd één bij de hand hebt (meer informatie over de houdbaarheid vind je op de verpakking).

Ontdek andere collecties